Om RYGklinikken

RYGklinikken blev startet i 2005 af Tonny Stig Rasmussen.

Om RYGklinikken

RYGklinikken blev startet i 2005 af Tonny Stig Rasmussen (Autoriseret Osteopat MSc.Ost. / D.O.), som ligeledes har systematiseret MuskuloSkeletal Medicin, således at alle terapeuter på klinikken benytter samme generelle undersøgelses- og behandlingsmetoder. Dette gør, at vi næsten uden større problem kan overtage hinandens klienter i tilfælde af, at den pågældende terapeut er fraværende på klinikken i forbindelse med ferie, sygdom eller har længere ventetid.

Siden 2005 har klinikken udvidet med flere terapeuter, der alle er blevet oplært i MSM af Tonny og/eller sidenhen har taget kurserne hos Dansk Selskab for MuskuloSkeletal Medicin (lægeforeningen). Du er velkommen til at kontakte enten Tonny, Anne, Tobias eller Rene, hvis du skulle få brug for vores hjælp.

Siden januar 2018 har vi haft Jørgen Korsgaard, Speciallæge i Fysiurgi & Rehabilitering samt Diplomlæge i MuskuloSkeletal Medicin, tilknyttet RYGklinikken, som rådgiver og superviserer ved særligt behov til glæde for os terapeuter og alle vores klienter.

Behandlere på klinikken

Nedenfor ses vores behandlere på RYGklinikken samt deres personlige e-mails.

Tonny Rasmussen

Behandling hos Tonny bookes udelukkende telefonisk på 60 13 13 93.

Anne Ravn

Behandling hos Anne bookes udelukkende telefonisk på 60 13 13 93.

Tobias Petersen

Behandling hos Tobias bookes online øverst på siden eller telefonisk på 60 13 13 93.

Rene Rasmussen

Behandling hos Rene bookes online øverst på siden eller telefonisk på 60 13 13 93.

Går du med smerter?

Det er vigtigt at komme smerterne til livs. Du er altid meget velkommen til at booke en tid online til en af vores dygtige behandlere. 

Vær opmærksom på, at tidsbestilling hos Tonny og Anne kun kan ske telefonisk og ikke ved onlinebooking.

Telefonisk tidsbestilling

Det er også muligt at kontakte os for bestilling af tid via telefonen. Du vil kort efter, at du har ringet op, blive viderestillet til vores hovedcentral, hvor du vil blive givet forskellige valgmuligheder afhængigt af hvilken terapeut, du ønsker at få kontakt til.

Vær opmærksom på, at tidsbestilling hos Tonny og Anne kun kan ske telefonisk og ikke ved onlinebooking.

Der kan ikke sendes sms’er til telefonnummeret.