Hvad vi behandler

Vi er på RYGklinikken specialister i rygbehandling. Har du problemer med bevægeapparatet, og er du i tvivl om, vi kan hjælpe dig med din problematik, er du meget velkommen til at ringe til os på 60 13 13 93 eller skrive en mail på info@rygklinikken.dk og høre os ad.

Hvad vi behandler

Hos RYGklinikken oplever vi mange forskellige problematikker og symptomer. Vores terapeuter behandler ikke kun de aktuelle smerter, men forsøger at afdække og behandle årsagen til smerterne. Hvert forløb og smerteproblematik er forskellig fra person til person, hvilket betyder, at hvert forløb bliver skræddersyet til netop dig og din problematik.

Nedenfor er der listet problematikker og symptomer, vi oftest behandler på klinikken:
Går du med smerter?
Det er vigtigt at komme smerterne til livs. Du er altid meget velkommen til at booke en tid online til en rygbehandling af vores dygtige behandlere. 

Vær opmærksom på, at tidsbestilling hos Tonny og Anne kun kan ske telefonisk og ikke ved onlinebooking.

Telefonisk tidsbestilling

Det er også muligt at kontakte os for bestilling af tid via telefonen. Du vil kort efter, at du har ringet op, blive viderestillet til vores hovedcentral, hvor du vil blive givet forskellige valgmuligheder afhængigt af hvilken terapeut, du ønsker at få kontakt til.

Vær opmærksom på, at tidsbestilling hos Tonny og Anne kun kan ske telefonisk og ikke ved onlinebooking.

Der kan ikke sendes sms’er til telefonnummeret.